Hotel Sven Vintappare Hotel Old Town

Perfekt läge i Gamla stan. Nära till allt. Väldigt charmigt familjeägt litet hotell. Trevlig personal. Perfekt för en Stockholmsweekend. Sköna sängar. Det finns inte ett hörn, fönster, dörr eller vägg som är rak – supercharmigt. Man känner verkligen historiens vingslag i huset. Du som gillar det småskaliga, pittoreska, tveka inte på detta boende. Vi återkommer mer än gärna.

Jörgen S

Vi är så nöjda. Mysiga och pittoreska rum med gedigen historia, mycket trevlig personal, hembakt välkomstfika, god stor frukost och stor flexibilitet vid utcheckning om ej fullbokat. Rekommenderar verkligen detta hotell.

PeterSR

Härliga rum och mycket trevlig personal. Läget mitt i hjärtat av gamla stan. Allt andas verkligen historia. Rekommenderar detta för en mysig vistelse på tu man hand. Fiket nere är också värt ett besök och frukosten utmärkt!

Per S
I gamla stans gränder finner man detta lilla hotell med anor som går 400 år tillbaks i tiden. Smala trappor, sneda golv men fullt av charm och personlighet. God frukost och trevlig personal. Hit åker vi gärna igen.
Lina D