In- och utcheckning
Hos oss kan du checka in från kl. 14.00. Receptionen är bemannad till 14 varje dag men du kan alltid checka in själv efter det.  Hör också av dig om du vill komma tidigare och lämna bagage eller liknande.

Utcheckning är kl. 12.00 och det finns möjlighet att lämna kvar bagage hos oss. 

Om du måste avboka
Du kan avboka ditt rum 14 dagar innan ankomst. Vi förbehåller oss rätten att ta betalt för hela bokningen 14 dagar innan ankomst.

Om du har fått offert på ditt boende gäller de villkor som står i offerten.

Funktionsnedsättning och allergi
Du som har någon funktionsnedsättning eller allergi, hör av dig till oss. Vi svarar gärna på frågor och hjälper till med vad som behövs. OBS Byggnaden är över 400 år gammal och det finns ingen hiss. Rummen ligger på våning 1-4 som nås med trappor. 

Husdjur
Av hänsyn till personer med allergi och till de känsliga ytskikten i våra gamla byggnader, är det tyvärr inte tillåtet att ha husdjur hos oss.

Vår hantering av personuppgifter
I samband med bokning inhämtar vi kontaktuppgifter i form av namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Ett e-postmeddelande går ut ett par dagar före din vistelse, för att påminna och informera om aktuella erbjudanden.

Alla personuppgifter raderas senast två år efter avslutad vistelse. Har du invändningar mot denna hantering och t ex vill att dina uppgifter raderas tidigare är du välkommen att kontakta oss på info@hotelsvenvintappare.se, eller ringa 08-224140. Du har också när som helst rätt att begära ut vilka uppgifter vi har sparade om dig.